By / 26th март, 2017 / Новини / Off

ПОКАНА
Международна конференция “Бизнес иновации за чиста природа” 

21-22 Април 2016г. в гр. Варна

Черноморски Енергиен Клъстер в партньорство с Община Варна и Технически Университет – Варна Ви канят за участие в двудневна конференция на енергийна тематика: зелено предприемачество и зелен бизнес за чиста околна среда.

Събитието ще се проведе на 21-22 Април 2016г. в конферентна зала „Галерия” на Галерия Графити хотел – гр. Варна, с участието на лектори и модератори от Норвегия, Италия и Великобритания.

Целта на международното събитие е да се предостави възможност за среща на местните власти, бизнес и научни среди с европейски политици и експерти, да се обсъди бъдещия растеж на сектора и бъдещи бизнес стратегии. В програмата на конференцията са заложени теми, които да презентират текущата енергийната ситуация в България, съответно национални цели за ЕЕ и ВЕИ, националната програма за ЕЕ на много-фамилни жилищни сгради, либерализиране на пазара, зелени обществени поръчки за зелен бизнес, добри практики и съвременните тенденции в развитието на електро-енергийната система и научните изследвания в областта. Двудневната конференция ще продължи със Start–up weekend (23-24 април).

Вярваме, че тези теми са важни за Вас. Убедени сме, че имате какво да споделите – при това така, че да бъдете чути! За да се случи това обаче, на 21-ви 9 22-ри април трябва да бъдем заедно!

Пълна програма на събитието може да изтеглите оттук: (Изтегли от тук (*.pdf))

Регистрационна форма: (Изтегли от тук Registration form (*.docx))

Заинтересованите лица за участие в международното събития, моля да изпратят своята заявка за участие (попълнена регистрационна форма) на адрес bsec@abv.bg до 15.04.2016 г.

Конференцията и съпътстващите събития се организират в рамките на проект „BANCAGE: България и Норвегия – клъстери в подкрепа на зеленото предприемачество”, реализиран с финансовата подкрепа на Правителството на Норвегия чрез Норвежкия Финансов Механизъм 2009-2014 в рамките на Програмна област БГ 10 – „Иновации в зелената индустрия”. Проектът се изпълнява от Черноморски Енергиен Клъстер в партньорство с норвежки енергиен клъстер (NCE Smart) и консултантска компания (NEPAS).