By / 19th юни, 2017 / Новини / Off

ЕС – Тайван събитие „Индустрия на бъдещето“

Черноморски Енергиен Клъстер е вече регистриран за участие в събитието!

Събитието е  бизнес-ориентирано и е  съвместна инициатива на Европейската комисия, Бюрото за външна търговия (BOFT), Департамента по индустриални технологии (DOIT) и Института за индустриални технологии за научни изследвания (ITRI) на Тайван, подпомогнати от Enterprise Europe Network (EEN) , Европейската платформа за сътрудничество в клъстерите, Бюрото за индустриално развитие (IDB), Администрацията за защита на околната среда (СИП) и Silicon Europe Worldwide по повод на третия промишлен диалог между ЕС и Тайван.

Целта на събитието „Индустрия на бъдещето“ е да се насърчи сътрудничеството между европейските и тайванските компании, клъстерите и бизнес асоциациите чрез проучване на евентуални общи области на интерес за сътрудничество и взаимно допълване по отношение на бизнес сектори, допълнителна стойност и пазарен фокус.

Събитието ще включва семинари относно бъдещето на производството, кръгова икономика, 5G и сътрудничеството между клъстерите. В допълнение, на 26 юни ще се проведе конкретно събитие за развитие на бизнес идеи между клъстери и бизнес асоциации, а на 27 юни ще бъдат организирани бизнес срещи с бизнеса (B2B) и бизнес към клъстери (B2C).

Събитието се основава на успеха на Седмицата на иновациите в ЕС, организирана в Тайпе, обратно към индустриалния диалог през юни 2016 г. по време на панаира COMPUTEX в Тайпе. По това време срещите на B2B, C2C и B2C бяха организирани от TAITRA за 250 европейски и тайвански клъстери и компании.

Повече информация на: https://www.b2match.eu/eu-taiwan-2017